Elinstallationer for private, erhverv og industri

Som kunde hos HH Installation kan du altid være sikker på at være i trygge hænder. Vores dygtige, erfarne elektrikere og installatører sørger altid for at finde en løsning, der passer til netop jeres behov. Vi udfører elinstallationer i private hjem, offentlige institutioner, erhverv og større industrielle sammenhænge. Tekniske elinstallationer af enhver størrelse.

Professionel hjælp til privatkunder

Elinstallationer i dit hjem


HH Installation tilbyder professionel hjælp til elopgaver i dit hjem. Vi er eksperter inden for elinstallation til privatkunder.

HH Installation er autoriseret elinstallatør og vores elektrikere kommer gerne på besøg i din bolig, hvis du brug for nye installationer, reparation eller vedligeholdelse. Så er du i tvivl om elinstallationer i dit hjem, så kontakt HH Installation allerede i dag.


HH Installation kan bl.a. hjælpe dig med:

Installation af varmepumper og solceller

Elinstallationer i nye huse samt tilbygninger

Intelligente løsninger, så du kan spare på el og varme og opnå sundere indeklima

Installation af tyveri- og brandalarmer

Eftersyn af eksisterende elinstallationer i dit hjem

Opsætning og installation af netværk, der forbinder computer, tv og højtalere

Gruppetavle med automatsikringer og HPFI-afbryder


En elteknisk løsning i din bolig skal holde i mange år - vi kender produkterne og mulighederne på markedet, så vi rådgiver altid til den bedste og mest holdbare løsning til dit behov.

Altid den bedste service

Vi er parate til at yde den bedste service, hvis der er brug for reparationer eller vedligeholdelse på dine elinstallationer.

Vi kommer til den aftalte tid og sørger for, at alt virker, som det skal, inden vi går. Naturligvis rydder vi op efter os og efterlader dit hjem, som det så ud, da vi kom.

Byggeri og projektering

Elinstallationer til byggeri og renoveringsopgaver


HH Installation har mange års erfaring med elinstallation og projektering i forbindelse med nybyggeri og renoveringsopgaver.

Vi betjener en række mindre og mellemstore virksomheder samt kommunale og statslige institutioner med alle former for el-installationer fra service og vedligehold til renovering og nybygning. Dette gøres ved god dialog, så den bedste og mest fordelagtige løsning for kunden findes.


HH Installation udfører bl.a.:

El-service (samhandelsaftaler)

El-entrepriser

Renoveringer/ombygninger

Belysningsanlæg

Park og vejbelysning

Byggestrøms-installationer

Landbrugs-installationer

EDB-installationer

Energioptimering

CTS-anlæg

ABA / ABDL-anlæg

Nød & panikbelysning

Installationseftersyn og rådgivning

Alarmer

Solcelleanlæg

Varmepumper


Vi tilbyder serviceaftaler til vores faste kunder. Det er med til at sikre, at vores ydelse er afstemt med kundens behov, ønsker og forventninger.

Alt i byggestrøm

HH Installation har stor erfaring med større byggestrømsinstallationer gennem samarbejde med nogle af landets største anlægsentreprenører. Vi tilbyder komplette løsninger, hvor opstilling, vedligehold, leje og nedtagning er prissat som en samlet pakke. Byggestrøms materiel kan også lejes og installationer udføres på regning.

Vi kender vigtigheden af god koordination og godt samarbejde i forbindelse med byggeprojekter, derfor løser vi enhver opgave ved dialog, så vi sammen finder den bedste og mest fordelagtige løsning for jeres byggeprojekt.

Læs mere om byggestrøm

Belysning på vej og i parker

HH Installation har gennem de senere år specialiseret sig i komplette løsninger inden for vej- og parkbelysning, sportsplads- og stadionbelysning samt alle andre typer installationer og belysning til gårde, parker og øvrige uderum og pladser. Projekterne udføres i samarbejde med de førende ingeniører og entreprenører på området eller med HH Installation som rådgiver og installatør af den samlede løsning.

Læs mere om belysning

HH Installation leverer driftsikre løsninger

Vi har mange års erfaring med servicering af alle typer installationer. Vi er en resultat- og løsningsorienteret virksomhed og den bedste løsning for dig er vores vigtigste fokusområde.

Vi lægger serviceringen af jeres installationer i faste rammer og tilpasser omfanget til jeres aktuelle behov.

Med en serviceaftale sikrer du, at samhandelen med HH Installation er afstemt på den faglige leverance såvel som økonomi.