Om HH Installation

HH Installation blev etableret i 2007 af Henrik Høj efter overtagelse af El-installatør Henning Nielsen. HH Installation betjener en række mindre og mellemstore virksomheder samt private kunder, primært i forbindelse med servicering af el-installationer, om- og tilbygnings-opgaver, nybyggeri, belysningsanlæg samt datainstallationer. Dette gøres ved dialog, så den bedste og mest fordelagtige løsning for kunden findes.

HH Installation fokuserer på

Kvalitet til rette tid og pris


Vi tilbyder serviceaftaler til vores faste kunder. De er med til at sikre, at vores ydelse er afstemt med kundens behov og forventninger.

Vores forretning er opbygget omkring en fast stab af medarbejdere, der kører ud fra deres hjemme-adresse på Sjælland, hvor de også får leveret varer fra dag til dag. Dette gør, at du altid vil kunne finde en af vores montører i nærheden af dig og gør, at vi tillader at kalde os både lokale og landsdelsdækkende.

Fremtiden for HH Installation

Energioptimering er et nøgleord for os fremadrettet og derfor også et fokusområde for os, hvor vi kan rådgive inden for belysningsanlæg, solcelleanlæg og varmepumper m.m. samt fortrådning af CTS-anlæg, der udføres i samarbejde med vores samarbejdspartnere på området.

HH Installation har gennem de senere år specialiseret sig i komplette løsninger inden for vej- og parkbelysning, der udføres i samarbejde med de førende ingeniører og entreprenører på området.

Byggestrømsinstallationer er et andet område, hvor vi har stor erfaring, hvilket er opnået gennem samarbejde med nogle af landets største anlægsentreprenører. Her tilbyder vi komplette løsninger, hvor opstilling, vedligehold, leje samt nedtagning er prissat som en samlet pakke.

HH installation vil udvide forretningsområdet med mindre entrepriser, på både nybyg og renoveringssager samt øget fokus på service.

HH Installations hovedkontor finder du her: