24 rækkehuse – Havdrup

24 rækkehuse – Havdrup

Standard installationer leveret til alle boliger. Gennemgang med købere for personlige tilvalg.

I Syrenhaven i Havdrup, mellem Roskilde og Køge, har Ideal Byg ApS opført 24 moderne rækkehuse.

Rækkehusene er 130 kvm dobbeltrækkehus med 3 værelser og et walk-in-closet samt tilhørende skur/udhus. Husene har et stort køkken/alrum, et toilet i stueetagen og et badeværelse på 1. sal. 

HH Installation har stået for gennemførelsen af flotte og tidssvarende installationer indeholdende standard el-installationer herunder belysninger såsom indbygningsspot og diverse LED-belysninger. Der er udført komplet antenne- samt datainstallation inkl. krydsfelt, tilslutning af hvidevarer og andre lignende komponenter. Projektet blev udført i tæt samarbejde med bygherre, købere og øvrige håndværkere.

De nye boliger er købt med en standard el-installation. HH Installation har herefter gennemgået boligerne sammen med køberne og rådgivet om evt. tilpasninger af installationer efter behov og ønsker, for at sikre køberne den bedste oplevelse i fremtiden af deres el-installation. Her har der bl.a. været mulighed for disse tilkøb:

I forbindelse med afslutningen af projektet, blev der etableret en komplet gadebelysning i samarbejde med Seas-NVE. HH Installation har udført lysberegninger og installeret belysning fra Focus Lighting. Armaturerne blev leveret som Avenue F2 LED armatur og master som koniske malede master.

Fakta

BYGHERRE

Ideal Bolig ApS

ENTREPRISEFORM

Fagentreprise

OPGAVETYPE

OMFANG

  • Indvendig og udvendig el-installation i nye boliger
  • Antenne og datainstallation i boliger
  • Gadebelysning

ANLÆGSPERIODE

Maj 2019 - Maj 2020