Facebook Nyheder


Om os

 

HH Installation ApS blev etableret i 2007 af Henrik Høj efter overtagelse af El-installatør Henning Nielsen ApS. 

HH Installation ApS betjener en række mindre og mellemstore virksomheder samt private kunder, primært i forbindelse med servicering af el-installationer, om- og tilbygnings-opgaver, nybyggeri, belysningsanlæg samt datainstallationer. Dette gøres ved dialog, så den bedste og mest fordelagtige løsning for kunden findes.

 

”Kvalitet til rette tid og pris" 

 

Vi tilbyder derfor også serviceaftaler til vores faste kunder, de er med til at sikre at vores ydelse er afstemt med kundens behov og forventninger.

Vores forretning er opbygget omkring en fast stab af medarbejdere, der kører ud fra deres hjem adresse på Sjælland, hvor de også får leveret varer fra dag til dag, dette gør, at Du altid vil kunne finde en af vores montører i nærheden af Dig og gør, at vi tillader at kalde os:

 

”Lokal og landsdelsdækkende” 


Fremtiden for HH Installation

Energioptimering er, som vi ser det, en del af fremtiden og derfor også et fokusområde for os, hvor vi kan rådgive inden for belysningsanlæg, solcelleanlæg og varmepumper m.m. samt fortrådning af CTS-anlæg, der udføres i samarbejde med vores samarbejdspartnere på området.

HH Installation har gennem de senere år specialiseret sig i komplette løsninger inden for vej- og parkbelysninger, der udføres i samarbejde med de førende ingeniører og entreprenører på området.

Byggestrømsinstallationer er et andet område, hvor vi har stor erfaring, hvilket er opnået gennem samarbejde med nogle af landets største anlægsentreprenører. Her tilbyder vi komplette løsninger, hvor opstilling, vedligehold, leje samt nedtagning er prissat som en samlet pakke.

Fremtiden ser vi som følger; HH installation udvider forretningsområdet med mindre entrepriser, på både nybyg og renoveringssager samt forøget fokus på området service.

Mission

Vi vil tilbyde rådgivning og el-installationer, der holder på den lange bane og som kunden og vi selv kan være glade og stolte af.

Vores motto "kvalitet til rette tid og pris" skal efterleves til enhver tid.

 

Vision

Vi vil være den foretrukne rådgivende el-installatør på Vestsjælland.

 

Værdigrundlag

Kundefokuseret
Hos os er kunderne i centrum. Vores kunder kan forvente en engageret og indlevende indsats.

Vi involverer os dybt og ægte i vores kunders projekter, for at vi kan levere den rigtige løsning.

Faglig kompetent
Vi er kompetente indenfor vores felt og sørger for løbende at følge med i alt indenfor el-arbejder og er på forkant med nye tendenser og trends på markedet.

Omhyggelige og hæderlige
Vi rådgiver dig i alt indenfor el - os kan du stole på. 

Imødekommende
Vi ønsker at vores kunder skal opleve os som imødekommende, venlige og behagelige at arbejde med.


HH-Installation ApS - Gl. Holbækvej 6-8, 4200 Slagelse - Cvr: 30589548
Tlf: 70 26 12 18 - E-mail: info@hh-installation.dk
Blue Install
Tekniq
Top