Sikring og overvågning

Hold øje med dit hjem eller dine lokaler og sikre dig mod indbrud. Ajax er et trådløst sikkerhedsystem, der overvåger områder over store afstande. Dedikerede detektorer overvåger for brand, lækager, på døre, vinduer og for bevægelser. En intelligent Hub forbinder hele systemet og informerer dig, hvis noget forandres. Velegnet til både private og virksomheder.

Moderne sikkerhedssystem fra HH Installation

Sikring af hjem og virksomhed


Der er mange gode grunde til, at Ajax Alarmsystem det mest prisvindende trådløse sikkerhedssystem i Europa.

Ajax alarm system leverer en moderne alarm i stilrent design (fås både i hvid og sort). Ajax alarmsystem vil sikre dine kære, dit hjem, din virksomhed og dine værdier – og sender alarmer direkte til smartphone og/eller alarmcentral ved indbrud. Ydermere er alle detektorer udstyret med temperatur sensorer.

Op til 100 enheder og 12 brugere kan tilføjes til centralen.

Anderledes end andre alarmsystemer

Ajax Alarmsystem adskiller sig på en række punkter, fra andre alarmsystemer på det danske marked:

Automatiske opdateringer
Alarmsystemet er tilsluttet sikkert til internettet. Derfor bliver softwaren også hele tiden vedligeholdt og opdateret med nye funktioner og muligheder.

Nem tilslutning af ekstra enheder
Du kan nemt tilføje ekstra enheder til alarmsystemet via din browser eller app’en. Tilslutning af f.eks. et overvågningskamera er hurtigt og nemt. Og kameraet behøver ikke være fra AJAX - det kan være et produkt af enhver type.

Intelligens
Hvis du har forladt hjemmet eller virksomheden uden at slå alarmen til, så vil systemet opdage det. Du vil modtage en besked og dermed kunne slå din alarm til via app'en på telefonen.

Opdateringer til din nabo
Du kan tillade dine naboer, familie, eller venner, at hjælpe med at overvåge dit system ved at give adgang via app’en. Alle abonnenter vil modtage underretninger, så de kan følge op på alarmer og notifikationer.

Enheder kan tilpasses og justeres
Alt hvad du sætter op i alarmsystemet kan tilpasses og justeres så det passer til dit behov. Hvis der er noget som afviger fra din tilpasning, så vil man straks få en notifikation.

Ofte stillede spørgsmål om Ajax Alarmsystem

1Kan jeg tilslutte alle overvågningskameraer til Ajax Alarmsystem?

Du kan tilslutte ethvert IP-kamera ved hjælp af RTSP til Ajax-sikkerhedssystemet. I alt kan du slutte op til 10 kameraer til Hub, op til 25 kameraer til Hub 2 og op til 50 kameraer til Hub Plus.

Dahua-kameraer og videooptagere kan tilføjes ved at scanne deres QR-koder (svarende til Ajax-enheder). Og Hikvision og Safire videoovervågningssystemer kan føjes til huben med et par klik. Så du behøver ikke at spilde tid på at konfigurere netværksudstyr.

2Hvilke typer af enheder tilbyder Ajax?

Ajax tilbyder mange forskellige typer af enheder, der taler sammen hele tiden i dit netværk, så enhver afvigelse registreres. Du kan købe følgende enheder til dit Ajax Alarmsystem:

  • Brandalarm, der giver alarm ved varme, røg og kulilte.
  • Bevægelsessensor, der ikke aktiveres af kæledyr.
  • Smadret-rude-sensor, som aktiveres hvis en rude smadres eller knuses.
  • Dør sensor, der også giver alarm ved indburdsforsøg.
  • Oversvømmelses sensor, der bl.a. identificerer rørbrud, vaskemaskine og opvaskemaskine lækager.
  • Adgangspaneler, f.eks. tastaturer og panik-knapper.
  • Sirener, til både indendørs og udendørs brug.
  • Strømkontakter og relæer, der giver dig mulighed for at kontrollere og automatisere elektriske låse, porte, kedler og andre apparater.